Naslovnica - štitnjača.hr Kontakt / Oglašavanje na štitnjači.hr
Stitnjaca
Općenito o štitnjači Bolesti štitnjače Liječenje Savjeti liječnika Osobno iskustvo liječenih ili operiranih
štitnjaea

linkovi
www.treatmentincroatia.info http://www.medicinska-mreza.com

aktualno
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA PREDAVANJA>>

Stitnjaca - Nova metoda

stitnjaca pdf
Stitnjaca

Savjeti lijeŤnika

Ovdje moěete vidjeti odgovore lijeŤnika na pitanja koja ste vi postavili

|za vaöa pitanja, koristite formular na desnoj strani|

Latentna hipotireoza

Pitanje:

Kako duŇĺe vremena osje√¶am razne tegobe i neobjaŇ°njivo mi se i puno pove√¶ala teŇĺina, provjerila sam hormone Ň°titnja√®e te su ustanovljene gore navedene vrijednosti i previsok kolesterol.
Patim od umora, izuzetno sam zaboravljiva, promukla sam i imam probleme s grlom i gutanjem, slabije √®ujem, stalno dobivam na teŇĺini, dijagnosticirana mi je endometrioza, imam probleme s koŇĺom, akne i crvenilo te suho√¶u, osobito zimi, nokti su mi postali krhki, kosa tanka, a libido oslabio. Osim toga, trpim od navala topline ili hladno√¶e, jako se zamaram kod tjelesnih aktivnosti i gubim dah, imam bolove i probleme sa zglobovima i dugotrajan problem s Ahilovom tetivom koju nikako ne uspijevam izlije√®iti te bolovi ne popuŇ°taju ni nakon velikog broja odra√įenih fizikalnih terapija. Imam 33 godine i radi endometrioze sam na terapiji Cilestom.
Navedene vrijednosti hormona i protutijela Ň°titnja√®e ustanovljene su po√®etkom ljeta kao i palpatorno pove√¶ana Ň°titnja√®a te nisam dobila nikakvu terapiju. Sada mi slijedi ponovna provjera hormona i UZV Ň°titnja√®e nakon √®ega idem na pregled.
Nakon Ň°to sam pro√®itala dostupne materijale o bolestima Ň°titnja√®e zaklju√®ujem da je rije√® o hipotirezi te bih Ňĺeljela zapo√®eti s terapijom kako bi nestali svi nabrojani simptomi koje sad ve√¶ teŇ°ko podnosim.
Molim vaŇ°e miŇ°ljenje o daljnjem tijeku bolesti i potrebnoj terapiji.

Odgovor na pitanje:

Vrijednosti hormona upu√¶uju na mogu√¶i uzrok barem dijela vaŇ°ih tegoba. Dobro je da planirate kontrolu hormona ali svakako i UZV Ň°titnja√®e. Sa tim nalazima moŇĺete se javiti kod nas na pregled, a potrebno je potraŇĺiti i uzrok vaŇ°e promuklosti. Javite se kad budete imali nove nalaze zbog termina pregleda.

Treba Vam specijalistiŤki pregled ili laboratorijska usluga u privatnim zdravstvenim ustanovama i ambulantama? Health Card Vam osigurava popuste u najboljim hrvatskim zdravstvenim ustanovama Ė neovisno o nacinu placanja (gotovina ili kartice na rate) i bez ograniŤenja u broju posjeta.
Poöaljite i direktan upit odabranim poliklinikama.

Klinike u kojima moěete obaviti pregled potraěite ovdje.

Ostala pitanja:
 

 
Ime / nadimak:

E-mail:

Pitanje za liječnika:

dogovor pregleda
ili operacije:
Stitnjaca
 
 

štitnjaea.hr je zdravstveni portal specijaliziran za bolesti štitnjače :: Zagreb, 2006.
Priloge šaljite na e-mail :: izrada i održavanje - TIM PUBLIC

   
Posjeta:
11798
 
www.treatmentincroatia.info http://www.medicinska-mreza.com